Здрави рецепти

Неколку совети и добри рецепти. Оздравувањето е побрзо со здрава исхрана. Променете го вашиот животен стил во кујната лесно и без лишување од вкусни специјалитети.

Кон рецептите

Видео галерија

Погледнете ја нашата видео галерија.

Кон видео галеријата

Квизови за срце

Дали сте доволно информирани за здравјето на Вашето срце? Дали знаете кои фактори на ризик се одговорни за појава на кардиоваскуларни настани, како што се  срцевиот инфаркт или мозочниот удар? Знаете ли дека може да ги превенирате? За да дознаете повеќе, одговорете ги прашањата од квизовите!

Почни го квизот

Аспирин® Протект 100, 100 mg гастрорезистентни таблети Лекот може да се издава и/или продава без рецепт.

 

Bayer d.o.o. Љубљана- Претставништво Скопје
Антон Попов 1, лок 4 мез., лам 2

ПРЕД УПОТРЕБА ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ ПРОЧИТА УПАТСТВОТО! ЗА ИНДИКАЦИИТЕ, РИЗИКОТ ОД УПОТРЕБАТА И НЕСАКАНИТЕ ДЕЈСТВА НА ЛЕКОТ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.