Срцев квиз
Квиз за навиките за редовно земање лекови

Квиз за навиките за редовно земање лекови

Лековите се ефективни само доколку редовно се земаат според препораката од лекарот. Сепак, сите ние понекогаш од разни причини забораваме да испиеме одредена доза од лековите. Целта на овој краток квиз е да Ви помогне да го подобрите Вашиот дневен режим на земање на лековите и на тој начин да го зачувате здравјето на срцето.

Почни го квизот

 
Квиз за здравјето на срцето

Квиз за здравјето на срцето

Дали знаете доволно за здравјето на Вашето срце? Одговорете на квизот за да дознаете повеќе!

Почни го квизот

PP-ASP-MK-0159-1 20.02.2023

 

Аспирин® Протект 100, 100 mg гастрорезистентни таблети Лекот може да се издава и/или продава без рецепт.

 

Bayer d.o.o. Љубљана- Претставништво Скопје
Антон Попов 1, лок 4 мез., лам 2

ПРЕД УПОТРЕБА ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ ПРОЧИТА УПАТСТВОТО! ЗА ИНДИКАЦИИТЕ, РИЗИКОТ ОД УПОТРЕБАТА И НЕСАКАНИТЕ ДЕЈСТВА НА ЛЕКОТ КОНСУЛТИРАЈТЕ СЕ СО ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.